Регистрација Пријава

Немате продукти во кошничката
Купи

За нас

Првата ваква продавница во Македонија е токму Camouflage.mk - и ги радуваме нашите клиенти со широката понуда на различна роба и опрема. Благодарение на големиот асортиман од преку 5000 различни артикли и професионалниот однос кон нашите клиенти, ќе успееме да се наметнеме на Македонскиот пазар и да се претвориме во посакувано место за пазарување. Продуктите кои ги нудиме се наменети како за професионалци - пожарникари, полицајци, војници, телохранители - така и за ентузијасти и планирани.

Нашата продавница ќе се докаже на нашиот пазар и е препорачан партнер за многу светски фирми, како што се 5.11, TRU-Spec, Surefire, Tasmanian Tiger, Tatonka, Boker, Haix, Propper и многу други.