Регистрација Пријава

Немате продукти во кошничката
Купи

    Општи Услови

Општи Услови

Начин на испорака :
Camouflage.mk ги испорачува своите продукти на територијата на републиката со помош на доставната компанија Пост Експрес.

Што е вклучено во испораката :
Во испораката се вклучени нарачаните продукти, фактура и гаранција за продуктите (доколку продуктите имаат гаранција)

Рок за испорака :
За целата земја рокот на испорака е 48 часа по потврдувањето на вашата нарачка и зависи од рокот за испорака на фирмата-соработник.

Цени за испорака:
Camouflage.mk обезбедува бесплатна испорака на своите клиенти за порачки во вредност поголема од 3.000 денари.
За порачки под наведениот износ, цената пo испорака се движи од 60 до 110 денари a во зависност од тежината и волуменот на пратката.

Испораката е ограничена на територијата на Република Македонија.