Регистрација Пријава

Немате продукти во кошничката
Купи

ПЕПЕР СПРЕЈ КО ФОГ 50 МЛ

Број на Артикл: 0080
ден 490,00

Број:

Оцени го Продуктот:

Сподели на социјалните мрежи:

Кога сте во опасност вперете го спрејот према напаѓачот на раздалечина од 1 до 3 метри обавезно во правец на ветрот, никогаш спротивно! Не се користи во затворен простор ниту пак на раздалечина помала од еден метар затоа што може да се загрозите себеси. Дејството (солзење на очите, кашлица и сл.) трае околу 30 минути. Дометот е од 3 до 4 метри.

Датумот на истек на рокот на траење е втиснат на дното на производот.

Начин на испорака
Camouflage.mk ги испорачува своите продукти на територијата на републиката со помош на доставната компанија Карго Експрес.

Што е вклучено во испораката
Во испораката се вклучени нарачаните продукти, фактура и гаранција за продуктите (доколку продуктите имаат гаранција)

Рок за испорака
За целата земја рокот на испорака е 48 часа по потврдувањето на вашата нарачка, односно зависи од рокот за испорака на фирмата-соработник.

Цени за испорака
Camouflage.mk обезбедува бесплатна испорака на своите клиенти за порачки во вредност поголема од 3.000 денари. 

За порачки под наведениот износ, цената пo испорака се движи од 60 до 110 денари a во зависност од тежината и волуменот на пратката.

За подетални информации во врска со цената на испораката на вашата пратка, кликнете овде http://kargoekspres.mk/uslugi/

Испораката е ограничена на територијата на Република Македонија.

Наскоро...

Продавницата Camouflage.mk има цел да одговори на вашите потреби, а затоа Ве молиме доколку имате потреба од замена или корекција на некој нарачан продукт, да нè контактирате за да можеме да ви го доставиме бараниот продукт.

Можете да контактирате со нас преку телефон или преку e-mail.

Назад кон сите продукти